Personaleafdelingen

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsmiljøgrupperne

Personaleafdelingen

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsmiljøgrupperne

Er du leder eller arbejdsmiljørepræsentant og med i en arbejdsmiljøgruppe kan du komme med til supplerende arbejdsmiljøuddannelse.

16. 09. 20

Af tre omgange arrangerer Aabenraa Kommune supplerende arbejdsmiljøuddannelse for dig som leder. Arrangementerne foregår i uge 43 og har følgende temaer:

Du kan læse mere om den supplerende arbejdsmiljøuddannelser og tilmelde dig her:

For Arbejdsmiljøgrupperne

Balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det har været vigtigt, for arbejdsgruppen, at arbejdsmiljøgrupperne får nogle brugbare værktøjer med hjem. Gode råd til, hvordan vi som arbejdsplads kan tale ind i emnet og forebygge, at det skulle ske igen.

Derfor forsøges det, at skabe nogle dage, hvor vi får tilbagemelding fra behandlerne om hvilke tendenser de ser og hvilke muligheder vi har for at forebygge dette.

AM-centret:

Hvilke tendenser ses hos de samtaler, der udføres af AM-centret, hvilke typiske emner bliver der drøftet under samtalerne. Hvordan ser AM-centret, at arbejdspladsen kan være med til at forebygge dette?

Hvorfor er det en god idé, at lederen kobles på samtaleforløbet, set i det videre forløb omkring medarbejderen.

Fysioterapeut behandler Frankie:

Hvad er tendensen for de gener, en medarbejder fra Aabenraa Kommune (SOSU, pædagog, lærer, administrativ osv.) kommer med?

Hvordan kan vi forebyggende dette - tips og tricks?