Selvbetjeningsløsninger

Selvbetjeningsløsninger

Oprettelse af en ny løsning, ændringer af/til en eksisterende løsning.

Aabenraa Kommune tilbyder som en del af vores digitale services en lang række selvbetjeningsløsninger til borgere og virksomheder i kommunen. IT-digitalisering har ansvaret for selvbetjeningsløsningerne, og har derfor også ansvar for overblikket og tovholderarbejdet til borger.dk og virk.dk, men den enkelte selvbetjeningsløsning ejes af dem, som bruger løsningerne i deres daglige arbejde. Derfor har hver løsning også tilknyttet en kontaktperson, der enten bruger løsningen i sit daglige, eller ville kunne svare på spørgsmål i forbindelse med løsningen.


For at sikre at borgere og virksomheder altid finder de rigtige og sidst opdaterede selvbetjeningsløsninger, er det vigtigt at koordinere oplysningerne om og opsætningen af de pågældende løsninger. Derfor skal ændringerne altid ske i samarbejde med løsningens ejer/kontaktperson og IT-digitalisering. Ændringen kan blandt andet være ny leverandør, ny version, ny url mv.

Oprettelse af en ny løsning, ændringer af/til en eksisterende løsning eller slette en løsning, kan fortages på IT Helpdesk under "ny opgave" -> "programmer" –> "selvbetjeningsløsning".

Selvbetjeningsløsningerne kan findes på www.aabenraa.dk, www.borger.dk og/eller www.virk.dk.

Kontaktperson

Johannes Emil Hannibal - Digitaliseringskonsulent
Staben / IT / IT-Digitalisering
Tlf. 23379156 - joheh@aabenraa.dk