NemTilmeld

Masterclass - Ledelse af de yngre generationer (247351)

Primadonnaledelse - Kend arketyper i din organisation

07.11.2022 kl. 13:00 - 07.11.2022 kl. 16:00

Kender du dine medarbejdere? Ved du, hvad der motiverer dem, og hvordan de præsterer allerbedst? Er du bevidst om, hvad der stresser dem? På denne masterclass sætter vi fokus på arketyper, og hvordan du leder og motiverer de forskellige typer.

Helle Hein fungerer som oplægsholder og er selvstændig forsker, foredragsholder, forfatter og konsulent. Hun definerer de fire arketyper som

  1. Primadonnaen
  2. Introvert præstationstripper
  3. Ekstrovert præstationstripper
  4. Pragmatikeren

Som deltager i masterclassen bliver du klogere på de fire arketyper og få nærmere kendskab til de vigtigste kendetegn for de fire motivationsarketyper og gode råd om, hvordan du leder hver enkelt type.

Det, der får én arketype til at blomstre, kan skabe dyb demotivation og slukke flammen hos en anden arketype. Derfor er det vigtigt, at du som leder forstår medarbejdernes motivationsprofil og tilpasser din ledelsesstil til medarbejderens arketype.

Vil du vide mere, kan du kontakte:

  • Udviklingskonsulent Sanne Hougaard Kramer på mail shkr@aabenraa.dk eller telefon 2434 0155
  • Udviklingskonsulent Annette Havmand på mail ahav@aabenraa.dk eller telefon 5151 2338

I Personaleafdelingen ønsker vi at give de bedst mulige kursustilbud til ledere og medarbejdere i vores organisation. For at understøtte dette anvendes der omfattende ressourcer på at afholde kurserne, ligesom der er udgifter til forplejning.

For at understøtte et højt fremmøde med færre udeblivelser og sene afbud til vores kurser, vil der  fremover blive opkrævet et gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end fem hverdage før kurset afholdes. Gebyret er 500 kr. ved kurser på en halv dag og derunder og 750 kr. ved dagskurser.

Det er muligt at sende en anden deltager fra sin arbejdsplads, hvis deltageren er i kursets målgruppe.