Teknisk support

Nexus e-learning

Nexus e-learning

Gå ind på e-learning via linket på citrix-skrivebordet eller udenfor Citrix via http://aabenraa.clicktive.dk/login/index.php.

E-learningsprogrammet tager ca. 1 ½ time at gennemføre og giver den grundlæggende undervisning i brugen af Nexus. E-learningsprogrammet er webbaseret og det betyder, at det kan gennemføres, når bare man kan gå på internettet. E-learningsprogrammet kan tages på både PC og tablet. 

Login

Du skal oprette eget login for at få adgang til e-learningsprogrammet. Du skal bruge din arbejdsmail – det er kun mail-adresser, der slutter på @aabenraa.dk, der kan bruges.

De medarbejdere, der ikke har en arbejdsmail, er oprettet i systemet på for hånd og brugernavn og kode sendes til lederne, som sørger for at videreformidle.

 

Sådan opretter du dit login

Hvis du har brug for pause

Hvis du undervejs i e-learningsprogrammet får brug for at holde en pause, gør du menupunktet færdig. Du kan lade programmet stå åbent, mens der hentes kaffe eller holdes tissepause. Når du kommer tilbage, kan du trykke på næste knap i programmet, og det går videre.  Har du brug for at høre et emne igen, kan du blot trykke på menuen i venstre side af programmet.

Hvis du bliver nødt til at logge ud og genoptage programmet senere, vil programmet, når du logger på igen, spørge om, du vil forsætte, hvor du var kommet til. Hvis du svarer ja til det, starter programmet, hvor du sluttede. Hvis du svarer nej, starter programmet forfra.