AccessibilityFixer i Word (Videovejledning)

‎AccessibilityFixer ligger i Office-pakken, men fungerer bedst i Word.

 • Læs op

Indhold

  I Word 16 kan du åbne PDF-filer direkte i word. Det er ikke altid muligt at konvertere filen til word, men meget ofte lykkes det godt. Du skal dog løbe opsætningen igennem for at sikre, at alt står korrekt.

  Når man skal gøre sine word-filer tilgængelige guider AccessibilityFixeren dig igennem dokumentet, så du husker, at markere overskrifter, vurdere/beskrive billeder og tabeller m.m.

  Vi anbefaler generelt at undgå brugen af tabeller, hvor det er muligt, da det er svært at læse tabeller op forståeligt. Bruger du tabeller skal du være obs på, at man ikke kan gøre tabeller med flettede celler tilgængelige i word.

  AccessibilityFixeren kan ikke fortælle dig, hvor mange overskrifter dit dokument har, eller hvilken slags overskrifter det er. Det skal du selv vide. AccessibilityFixeren kan kun sikre, at der er mindst en overskrift i dokumentet, og at man f.eks. ikke kan indsætte overskrift 2 før overskrift 1.

  Når I har gjort en fil webtilgængelig, og skal gemme den som PDF, så start altid finavnet med wt-    

  På den måde ved vi, hvilke filer, der er tilgængelige.

  Holstebro Kommune har lavet en rigtig fin videovejledning i brugen af AccessibilityFixer i word - ved brug af fraser. Men denne video viser rigtigt fint, hvordan du generelt bruger AccessibilityFixeren.