Direktionen

En hilsen fra din arbejdsgiver

På krisestabens vegne vil jeg gerne udtrykke vores store anerkendelse og taknemmelighed for alle de opgaver, som I løser i disse dage som en del af vores organisation.

Indhold

  Kære alle

  På krisestabens vegne vil jeg gerne udtrykke vores store anerkendelse og taknemmelighed for alle de opgaver, som I løser i disse dage som en del af vores organisation.

  Vi løser helt vitale arbejdsopgaver for vores samfund, der er på vej ind i en helt usædvanlig og omfattende krisesituation. Indtil videre løser vi vores opgaver forbilledligt. Vi er dog sårbare især på social- og sundhedsområdet, hvor sygdom og fravær blandt personalet isoleret set er den største risiko. Vi tager derfor i den kommende tid utraditionelle løsninger i brug. Vi kommer til at ansætte personale, der lige er fratrådt og personale, der endnu ikke er færdiguddannet. Vi kommer til at appellere til vores ledere, at de er fleksible og påtager sig opgaver på andre områder end deres traditionelle. Vi vil dog også gerne benytte det tilbud og ønske fra flere af jer om at kunne bidrage mere aktivt. Således arbejder vi på en rådighedsbank, hvor I kan melde jer, hvis I vil og kan bidrage på social- og sundhedsområdet. Følg med på vores forskellige platforme, hvor vi vil fortælle mere om rådighedsbanken, når vi er klar.

  Der er ingen der pt ved, hvor længe Danmark og dermed også Aabenraa Kommune er så påvirket af Corona-krisen, som vi er nu. Der er en risiko for, at situationen yderligere forværres over de kommende uger. I krisestaben er vi begyndt at forberede os på, at det ikke er ovre før påske. Vi følger naturligvis stadig de nationale myndigheders udmeldinger. Vi appellerer til, at vi alle udviser samfundssind og står sammen om at komme igennem denne krisesituation. Vi er godt begyndt, men det vil være at stikke os selv blår i øjnene, hvis vi tror, at vi har set det værste endnu. Vi vil derfor heller ikke forsøge at tale situationen ned og sige, at der er styr på alt. Men vi kan garantere for, at vi fra krisestabens side gør vores ypperste for, at vi sammen kommer så godt igennem denne krisesituation som muligt. Det kan vi dog på ingen måde selv klare. Her har vi brug for jeres hjælp.

  Personligt kan jeg sige, at jeg er megastolt over, som kommunaldirektør, at stå i spidsen for Aabenraa Kommune i en situation som denne. Det er utroligt opløftende at opleve den fællesskabsånd og samarbejdsånd, der hersker hos os. Det giver troen på, at vi sammen kommer igennem denne krisesituation.

  Jeg vil opfordre jer til at holde jer orienteret via jeres leder, på Aabenraa Kommunes hjemmeside, kommunens Facebookside, medarbejderportalen og via mail for dem af jer der har det, og selvfølgelig følge de nationale udmeldinger og retningslinjer.

  På vegne af Direktion og Borgmester /Krisestaben