Masterclass III: Vilde problemer og nye ledelseskompetencer

Denne Masterclass om vilde problemer vil tage afsæt i data fra Innovationsbarometeret (national statistik om offentlig innovation udarbejdet i et samspil ml. CO-PI og Danmarks Statistik).

Denne Masterclass om vilde problemer vil tage afsæt i data fra Innovationsbarometeret (national statistik om offentlig innovation udarbejdet i et samspil ml. CO-PI og Danmarks Statistik). Masterclassen afholdes af Lene Krogh Jeppesen, der er uddannet cand.scient.soc og ansat som chefkonsulent ved Center for Offentlig og Privat Innovation.
Vi sætter fokus på de innovationskompetencer, som du som leder har brug for, for at kunne rammesætte og facilitere, at medarbejdere kan bidrage til at udforske problemer og finde nye løsninger, der gør en forskel på vilde problemer. Vi vil udforske, hvad det kræver at finde radikalt nye greb og løsninger på tværs af kommunen og måske også i samspil med eksterne aktører.
Masterclassen vil også indeholde vidensdeling af erfaringer fra andre kommuner og øvrigt konsulentarbejde. Det vil være ud fra et perspektiv på, hvordan andre arbejder med at håndtere vilde problemer eksempelvis Aarhus Kommune, SUS (Socialt Udviklingscenter) og Det norske partnerskab for radikal innovation.
Der vil blive vekslet mellem oplæg og i grupper at arbejde med konkrete værktøjer, som kan genbruges af lederne med deres medarbejdere efterfølgende.
Masterclassen afholdes den 25. november klokken 13-16 mulighed for sandwich og vand fra kl 12.30.

Det med småt:
For at understøtte et højt fremmøde med færre udeblivelser og sene afbud til vores arrangementer, vil der blive opkrævet et gebyr ved udeblivelse eller afbud efter arrangementets tilmeldingsfrist.

Heldagsarrangementer
 750 kr. ved afbud efter tilmeldingsfrist
 1.000 kr ved udeblivelse uden afbud

Halvdagsarrangementer
500 kr. ved afbud efter tilmeldingsfrist
750 kr. ved udeblivelse uden afbud