Vi har i øjeblikket følgende kursustilbud i til ledere: Masterclass ”Hjernesmart ledelse”

  • Dit personlige ledelsesgrundlag
  • Den nødvendige samtale
  •  Den gode jobannonce
  •  Rundt om lederevalueringen
  • Signatur for nye rekrutteringsansvarlige
  • Kurser og workshops i Evovia

 

Du kan læse mere om de enkelte kursustilbud nedenfor, hvor du også kan finde tilmeldingslink til alle kursustilbud.

Masterclass ”Hjernesmart ledelse”
Tidspunkt: Mandag d. 13. november 2023 klokken 13.00 til 16.00

Tilmeld dig her

Bliv en bedre leder i hverdagen og skab energi for dine medarbejdere!
Har du et ønske om at skabe rammer for dine medarbejdere, der gør dem mere åbne for forandringer, fremmer læring og trivsel, begrænser negativ stress og øger den psykologiske og relationelle tryghed? Så bør du deltage i denne masterclass, hvor du lærer om de positive gevinster for din organisation ved brug af hjernesmart ledelse. Masterclassen klæder dig på til at forstå, hvordan hjernen reagerer i hverdagssituationer, og hvad du kan gøre hjernesmart i din ledelse for at hjælpe dig selv og dine medarbejdere med at håndtere centrale hjerneprocesser.
Denne masterclass afholdes af Annette Prehn

Dit personlige ledelsesgrundlag
Tidspunkt: Den 25. september, 24. oktober og 23. november

Tilmeld dig her
Bliv inspireret til at udarbejde dit personlige ledelsesgrundlag, få feedback på dit udkast fra dine lederkolleger og inspiration til, hvordan du kan bruge det fremadrettet i løbet af tre sessioner a tre timers varighed.
Dag 1: Input til dit personlige ledelsesgrundlag
Dag 2: Feedback på dit personlige ledelsesgrundlag
Dag 3: Hvordan bruger du dit ledelsesgrundlag fremadrettet?

 

Den nødvendige samtale
Tidspunkt: Mandag den 9. oktober kl. 12.30-15.30

Tilmeld dig her

På kurset bliver du klædt på til at afholde den svære, men nødvendige samtale med dine medarbejdere. Du får kendskab til personalejuridiske regler, dine forpligtelser og rettidige handlinger som leder i Aabenraa Kommune.

 

Den gode jobannonce
Tidspunkt: Kurset er inddelt i fagområder. Se tidspunkter nedenfor.

Kom med til et to timers kursus og bliv skarp på, hvordan du skriver den gode jobannonce og fanger opmærksomheden hos (måske endnu flere) kvalificerede kandidater.

o      Den gode jobannonce for rekrutteringsansvarlige i hjemmeplejen og sygeplejen: Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 08:30 til 10:30. Tilmeld dig her

o      Den gode jobannonce for rekrutteringsansvarlige på daginstitutionsområdet: Tirsdag d. 19. september 2023 kl. 12:30 til 14:30. Tilmeld dig her

o      Den gode jobannonce for rekrutteringsansvarlige i administrationen: Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 13:00 til 15:00. Tilmeld dig her

o      Den gode jobannonce for rekrutteringsansvarlige på skoler og i institutioner: Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 10:00 til 12:00. Tilmeld dig her

 

Rundt om lederevalueringen
Dette tilbud gælder kun for nye ledere.

Tidspunkt: Tirsdag d. 24. oktober 2023 klokken 13.00 til 15.15

Tilmeld dig her

Workshoppen er for dig, der i Aabenraa Kommune får en lederevaluering for første gang. På workshoppen vil du få baggrundsviden om lederevalueringen samt, hvordan du læser og forstår din lederrapport. Vi vil tage hul på forberedelsen til din LUS, som lederrapporten er et vigtigt afsæt til, og din tilbagemelding til dine medarbejdere. 

 

Introduktion til rekrutteringssystemet Signatur
Tidspunkt: Fredag d. 29. september 2023 kl. 10:00 til 12:00

Tilmeld din medarbejder her

Kurset er henvendt til medarbejdere, der skal løse opgaver med at håndtere stillingsopslag i Signatur, og som endnu ikke har kendskab til systemet. Har du en ny medarbejder, der skal arbejde i systemet, kan du sende vedkommende på dette kursus, hvor din medarbejder lærer kommunens rekrutteringssystem at kende. Vi arbejder med, hvordan en rekrutteringssag oprettes og alle de delelementer, der hører under den proces.

 

Kurser og workshops i Evovia
Tidspunkt: August-november. Se de enkelte kurser i Nemtilmeld, hvor du også kan tilmelde dig både kurser og workshops.

Vi tilbyder i alt fem online Evovia-kurser, hvor en konsulent fra Evovia underviser i, hvordan det nye sygefraværssystem fungerer, og hvordan du arbejder i systemet i praksis.
Du bliver klædt på til at kunne anvende vores nye sygefraværssystem, der kan understøtte dig i at håndtere og nedbringe sygefraværet. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.
De fem kurser er inddelt forvaltningsvis, men er du forhindret i at deltage, vælger du blot den dag, som passer dig bedst.
Efterfølgende afvikles der i alt tre virtuelle workshops i hhv. september, oktober og november, som du også nu kan tilmelde dig. Disse workshops bliver indrettet som virtuelle cafemøder, hvor du kan tjekke ind og ud alt efter behov. Her er det igen Evovia, der vil være til rådighed og svare på spørgsmål vedr. systemet. Det vil også være muligt at sende en stedfortræder af sted til disse workshops til oplæring i systemet. Deadline for tilmelding er en uge før afholdelse.