DHL Stafetten Sønderjylland

Du og dine kolleger kan som medarbejdere i Aabenraa Kommune deltage gratis i DHL Stafetten Sønderjylland d. 28. august 2024.

Indhold

  Alle ansatte ved Aabenraa Kommune og selvejende institutioner under kommunen kan deltage gratis i DHL stafetten Sønderjylland den 28. august 2024

  Efter løbet er der mulighed for fælles hygge i teltbyen med borde og bænke til jeres hold og en lækker madkasse og drikkevarer.

  Derudover vil der blive arrangeret at der kommer en grillmester, der sørger for at der er en lækker grillpølse som et supplement til madkassen. 

  Dato og tidspunkt

  Løbet finder sted onsdag den 28. august 2024. Stafetløberne skydes i gang kl. 18 og gå-holdene kl. 18.45 fra Aabenraa Stadion. Dagen slutter af med fyrværkeri kl. 21.20

  Tilmelding

  Tryk på dette link for at komme til tilmelding.

  Distance

  I deltager i hold á 5 personer, der hver løber 5 km. I kan også vælge at gå 5 km og her følges holdet ad.

  Løbetrøjer

  For at imødekomme at være en bæredygtig arbejdsplads, bedes alle der tidligere har deltaget i motionsarrangementer og i den anledning fået udleveret en løbetrøje, genbruge denne.

  Har man derimod ikke tidligere fået udleveret løbetrøje, vil dette blive muligt at bestille igennem Personaleafdelingen. Mere information følger.

  Startnumre

  Personaleafdelingen er ansvarlig for uddeling af startnumre på pladsen, og startnumrene kan hentes ved Aabenraa Kommunes telt på pladsen.

  Mangler du en god undskyldning for ikke at deltage?

  Gode undskyldninger 1

  Gode undskyldninger 2

   

  Læs meget mere om DHL Stafetten Sønderjylland ved at trykke på dette link.

  Personalekontoret

  Stine Vikkelsø Clausen

  Forebyggelseskonsulent

  Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa

  Mobil: 21146925

  E-mail: svcl@aabenraa.dk