Sundhedscentrets tilbud til alle ansatte

Sundhedscenteret tilbyder rygestop og personlig sundhedsvejledning for alle ansatte i Aabenraa Kommune. Derudover har Sundhedscentret en række tilbud for ansatte med bopæl i Aabenraa Kommune.

 • Læs op

Indhold

  Sundhedscentrets tilbud

  Som ansat i Aabenraa Kommune har du mulighed for at få gratis hjælp til rygestop. 

  Kurset kan enten foregå som et individuelt forløb, et gruppeforløb eller på et rygestopkursus på din arbejdsplads sammen med dine kollegaer.

  Kurset understøtter din motivation for rygestop og hjælper dig med at bryde vaner og tackle rygetrangen. Du vil ligeledes få redskaber til at fastholde dit rygestop i fremtiden.

  Hvis du melder dig til et rygestopforløb, skal du være indstillet på at stoppe rygningen undervejs, men du behøver ikke at være røgfri, når du starter.

  Hvis du ønsker et rygestop, er der mulighed for at modtage tilskud til rygestopmedicin. Tilskuddet vil bero på en individuel vurdering hos din rygestoprådgiver.

  Rådgiverne er uddannet via Kræftens Bekæmpelses koncept: Røgfrit Liv

  Kontakt Anne Birgit Riis på telefon 7376 8888 og få mere information om, hvordan du kommer i gang med dit rygestopforløb.

  Tilmelding kan ske pr. telefon eller via rygestop@aabenraa

  Vejer du for meget? Har du diabetes eller hjertesygdom? Så har du mulighed for at få gratis personlig vejledning, som kan hjælpe dig med at lykkes med en ny sund livsstil. Tilbuddet (LIVA) gælder alle ansatte i kommunen - også selvom du ikke har bopæl i kommunen. 

  Sådan kommer du i gang med LIVA:

  1. Download "LIVA" enten i Apple App Store eller Google Play. Bruge koden: Aabenraa
  2. Eller tilmeld dig her aabenraa.liva-app.dk 
  3. Eller ring på telefon 7376 8888 tirsdag - fredag fra kl. 8.00-13.00

  Herefter vil du blive kontaktet af din personlige vejleder og forløbet starter med en personlig samtale med din vejleder. Efterfølgende foregår alt online via din smartphone, tablet eller PC.

  Læs mere på Aabenraa Kommunes Sundhedscenter

  Din personlige vejleder kan f.eks. være en diætist eller en sygeplejerske. Du og din vejleder tilpasser løbende din personlige plan. Du kan hele tiden følge dine mål og fremskridt i forhold til f.eks.:

  • Motion
  • Kost
  • Vægt
  • Søvn
  • Blodsukker
  • Blodtryk

  Sundhedscentret har også en lang række andre tilbud - disse gælder dog kun, hvis du har bopæl i Aabenraa Kommune. Læs mere på Sundhedscentrets hjemmeside.