Tilbud om gratis influenzavaccination til alle medarbejdere

Alle medarbejdere tilbydes en gratis influenzavaccine. Se herunder, hvornår og hvor du har mulighed for at få en.

Indhold

  Alle medarbejdere i Aabenraa Kommune tilbydes en gratis influenzavaccination. Det er helt frivilligt, om du ønsker at blive vaccineret. Hvis du vælger at tage imod tilbuddet, så sker vaccinationen anonymt, og din leder bliver ikke informeret om dette.

  Hvis du kan få det til at passe ind i arbejdet, så må du godt blive vaccineret i arbejdstiden. Du kan ikke få kørselsgodtgørelse for kørsel til/fra vaccinationsstederne.

  I år er det Løve apoteket Aabenraa, der står for vaccineringen og den bliver foretaget af 2 vaccinatører. Der anvendes ”den 4-valente influenzavaccine”, som pt. anses for at være den bedste mod influenza. Vaccinen beskytter desværre ikke COVID-19/Coronavirus.

  Vaccinationerne foretages kun i ugerne 40-41 samt 43-45. I ugerne 40-41 er det kun sundhedspersonale samt medarbejdere der er 65+. 

  I de resterende uger kan alle kommunens ansatte blive vaccineret.

  Vaccinationsstederne er geografisk spredt over hele kommunen, og du kan se vaccinationssteder, datoer og tidsrum på bilaget.

  Der er ingen tidsbestilling, du møder bare op på et vaccinationssted inden for de angivne tidsrum. Der vil kunne være risiko for ventetid.

   

  Se de forskellige lokationer via linket

  Lokationsoversigt uge 40-41

  Lokationsoversigt uge 43-45

  Du skal medbringe dit gule sundhedskort, så vaccinen bliver registreret i den lovpligtige patientjournal.

  Skulle du være forhindret i at kunne nå det i de angivne tidsrum, vil du have mulighed for at kunne blive vaccineret på Løve Apoteket Aabenraa, Madevej 9, 6200 Aabenraa. Dette tilbud er gældende i hverdagene 09:00-17:30 og 09:00-13:00 om lørdagen til og med uge 46. Du skal dog medbringe dokumentation på, at du er ansat i Aabenraa Kommune. Dette kan være et ID kort eller fremvisning af toppen af seneste modtagne lønseddel, hvor navn, lønperiode og kommune logoet er tydeligt.