Hjælpeprogrammer og integrationer

Her finder du en liste over forskellige hjælpeprogrammer og integrationer, der kan være gavnlig for dig som webredaktør.

 • Læs op

Indhold

  Monsido bruges til at samle statistik, døde links mv. på hjemmesider, der er købt igennem Aabenraa Kommunes IT-afdeling.

    Læs mere om Monsido her.  

  Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Sanne eller Daniel. 

  Conventus er et organisationsværktøj, som er udviklet med fokus på at gøre det sjovere og nemmere at administrere en forening.

  Hvis du vil vide mere, kan du kontakte:

  Lone Fiil på tlf. 7376 7469, mail: lfi@aabenraa.dk eller Camilla Maria Hansen på tlf. 7376 7595, mail camaha@aabenraa.dk 

  Skyfish er Aabenraa Kommunes digitale billedbank. De fleste billeder kan du downloade og bruge uden videre. Der skal hentes tilladelse til at bruge portrætfotos og i nogle tilfælde skal eksterne fotografer honoreres.

    Læs mere om Skyfish her.  

   

  Colourbox er en billeddatabase med modelbilleder. Aabenraa Kommune abonnerer på Colourbox, og man kan frit downloade og benytte billederne, når man er oprettet som bruger. Det gælder uanset, om det er portrætfotos eller andet – her har vi købt rettighederne. 

  Når du oprettes til Skyfish bliver du samtidig oprettet som bruger af Colourbox.

  Med NemTilmeld slipper du for manuelt at holde styr på deltagerlister i regneark og på gule papirlapper. Systemet holder konstant dine deltagerlister opdaterede og giver dig dét overblik, du mangler. Hvem har tilmeldt sig? 

  De interne arrangementer kommer desuden automatik over på Medarbejderportalen, når de er oprettet i NemTilmeld. 

    Læs mere om NemTilmeld her  

  I Aabenraa Kommune benytter vi rekrutteringssystemet Signatur til opslag af alle job.

  Det er muligt at få stillingsopslag vist direkte på ens hjemmeside. Kontakt webgruppen, hvis en integration til Signatur kunne være relevant. 

    Læs mere om Signatur her.