Medarbejderportalen

Portalen er en åben portal, som alle kan besøge uden at logge sig på med adgangskode.

 • Læs op

Indhold

  Medarbejderportalen er Aabenraa Kommunes fælles interne digitale opslagsværk og informationskanal for alle kommunens ansatte.

  På forsiden kan du følge med i aktuelle informationer fra alle dele af organisationen. Det er også her du har overblik over kommende kurser og arrangementer.

  Hver forvaltning og Staben har også sin egen underforside, hvor du kan holde dig opdateret på dit område.

  5 hovedindgange

  På Medarbejderportalen er der fem hovedindgange, som samler al information.

  ’Til ledere’ er ledernes opslagsværk. F.eks. giver indgangen ’Mit personale’ adgang til informationer om bl.a. rekruttering, ansættelse, løn og pension. Indgangen ’Økonomi’ samler bl.a. oplysninger om ledelsestilsyn, budget og regnskab.

  Indgangen ’Til medarbejdere’ er målrettet medarbejdere. Her finder du en stribe oplysninger om bl.a. løn, kompetenceudvikling og ferie og fravær.

  Indgangen ’MED og arbejdsmiljø’ samler bl.a. oplysninger om sundhedsordningen og det fysiske arbejdsmiljø. Indgangen henvender sig særligt til aktører i MED- og arbejdsmiljøorganisationen. Her findes bl.a. oplysninger om arbejdsmiljøuddannelsen og arbejdsmiljøaktiviteter.

  ’Hjælp til alle’ tilbyder selvhjælp til en lang række opgaver lige fra budget, regnskab og kommunikation til it og digitalisering.

  ’Vores organisation’ er indgangen til de fire forvaltninger og Staben. Hver forvaltning og Staben har en underforside, som primært formidler aktuelle informationer til medarbejderne i de enkelte forvaltninger.

  Det er også under ’Vores organisation’ du finder oplysninger om direktionen og vores fælles personalepolitiske værdier og ledelsesgrundlag.