Nyt fra kantinen : Menuplan for kommende uge
NYT FRA KANTINEN:
Dankort-terminalen virker igen!
Derfor må I gerne komme ned og betale for jeres forbrug fra den periode, hvor terminalen desværre var nede. Husk at strege jer af på sedlerne der ligger ved skærmen, så vi kan se hvem der har betalt :)
Tak for hjælpen og forståelsen!
Vejledning til mødeforplejning
Levering af mødeforplejning:
Morgenmad:
Ost, marmelade, smør og pålæg anrettes på fade, boller i kurve.
Frokost:
Smørrebrød, sandwich eller lign. Serveres på fade.
Småkager/chokolade eller kage anrettes på fade og filmes.
Frugt i stykker serveres på fade, frugtskåle med hele frugter leveres i skåle.
Levering af forplejning til store arrangementer og receptioner:
Bedes aftalt med kantinen, gerne så hurtigt som muligt og senest 14 dag før arrangementet.
M.v.h. Kantinen
MENUPLAN FOR UGE 49
Uge 49 er det Eleverne der laver mad til Jer :-)
Mandag:
Asparges suppe med kødboller
Mørbradgryde med kartoffelmos og salat.
Tirsdag:
Pangnan kylling med ris og salat.
Onsdag:
Bagt laks med stuvet spinat, kartofler og salat.
blomkåls risotto med svampe og salat.
Torsdag:
Oksefilet med ovnbagte kartofler, whiskey sovs, bagt grønt og salat.
Fredag:
Pommes og ugen der gik.