Nyt fra kantinen : Menuplan for kommende uge
NYT FRA KANTINEN:
Vejledning til mødeforplejning
Levering af mødeforplejning:
Morgenmad: Ost, marmelade, smør og pålæg anrettes på fade, boller i kurve.
Frokost: Smørrebrød, sandwich eller lign. Serveres på fade.
Småkager/chokolade eller kage anrettes på fade og filmes.
Frugt i stykker serveres på fade, frugtskåle med hele frugter leveres i skåle.
Levering af forplejning til store arrangementer og receptioner:
Der laves tapas buffet ( min. 15 pers.) eller tapas platter ( max. 30 pers.)
M.v.h. Kantinen
Ugens citat fra kantinen:
Arbejdsmiljø, det er noget vi giver til hinanden :)
![](/media/1iij42ke/a3f720fdffcc1be15067f855fc614df0-feeling-down-smiley-faces.jpg?width=1420&format=jpg&quality=100&bgcolor=fff&v=1d9c9fd6850b990)
![](/media/sodpspar/kantinen-paa-aabenraa-raadhus-fotograf-rune-hoejer.jpg?width=326&height=218&quality=100&bgcolor=fff&v=1d9c9fd640aab70)
MENUPLAN FOR UGE 27
Husk kantinen er lukket i ugerne 28-29-30
Mandag: Tarteletter m. hønsekødsfyld
Tirsdag: Pølser m. varm kartoffelsalat
Onsdag: Stegt makrel m. persillesovs + kartofler
Vegetar lasagne m. spinat
Torsdag: Dansk bøf m. blødeløg og surt
Fredag: Pommes m/ diverse.