Nyt fra kantinen : Menuplan for kommende uge
NYT FRA KANTINEN:
Vejledning til mødeforplejning
Levering af mødeforplejning:
Morgenmad: Ost, marmelade, smør og pålæg anrettes på fade, boller i kurve.
Frokost: Smørrebrød, sandwich eller lign. Serveres på fade.
Småkager/chokolade eller kage anrettes på fade og filmes.
Frugt i stykker serveres på fade, frugtskåle med hele frugter leveres i skåle.
Levering af forplejning til store arrangementer og receptioner:
Der laves tapas buffet ( min. 15 pers.) eller tapas platter ( max. 30 pers.)
M.v.h. Kantinen
Ugens citat fra kantinen:
Arbejdsmiljø, det er noget vi giver til hinanden :)
MENUPLANEN FOR KANTINEN: UGE 19
Mandag: Tarteletter m. hønsekødsfyld
Tirsdag: Hamburgerryg m. sovs, kartofler og bagte gulerødder
Onsdag: Gullasch m. ris og råkostsalat
Torsdag: Lukket
Fredag: Lukket