Nyt fra kantinen : Menuplan for kommende uge
NYT FRA KANTINEN:
Fra mandag d 20 oktober, vil der igen være kolde retter og et lidt større udvalg af salater i kantinen.
Vejledning til mødeforplejning
Levering af mødeforplejning:
Morgenmad:
Ost, marmelade, smør og pålæg anrettes på fade, boller i kurve.
Frokost:
Smørrebrød, sandwich eller lign. Serveres på fade.
Småkager/chokolade eller kage anrettes på fade og filmes.
Frugt i stykker serveres på fade, frugtskåle med hele frugter leveres i skåle.
Levering af forplejning til store arrangementer og receptioner:
Bedes aftalt med kantinen, gerne så hurtigt som muligt og senest 14 dag før arrangementet.
M.v.h. Kantinen
MENUPLAN FOR UGE 44
Mandag:
Asparges suppe med kødboller.
Medister med brun sovs, kartofler og salat.
Tirsdag:
bøfstroganoff med kartoffelmos og salat.
Onsdag:
Fiskefrikadeller med remouladesovs, kartofler og salat.
Blomkåls karbonader med sovs, kartofler og salat.
Torsdag:
Stegt kylling med brun sovs, kartofler og salat.
Fredag:
Pommes og ugen der gik.