Nyt fra kantinen : Menuplan for kommende uge
NYT FRA KANTINEN:
Kantinen er stadig udfordret med personale mangel. så udvalget kan stadig være begrænset.
Vejledning til mødeforplejning
Levering af mødeforplejning:
Morgenmad:
Ost, marmelade, smør og pålæg anrettes på fade, boller i kurve.
Frokost:
Smørrebrød, sandwich eller lign. Serveres på fade.
Småkager/chokolade eller kage anrettes på fade og filmes.
Frugt i stykker serveres på fade, frugtskåle med hele frugter leveres i skåle.
Levering af forplejning til store arrangementer og receptioner:
Bedes aftalt med kantinen, gerne så hurtigt som muligt og senest 14 dag før arrangementet.
M.v.h. Kantinen


MENUPLAN FOR UGE 41
Mandag: Koteletter i fad m/ kartoffelmos og råkostsalat.
Kold: Whoppers
Tirsdag: Forloren and m. brun sovs, kartofler, rødkål samt salat.
Kold: Whoppers
Onsdag: Rødbedebøf (vegetar) m. persillesovs og kartofler eller dampet fisk m/porrer i ostesovs og salat.
Kold: Whoppers
Torsdag: Oksegryde m/ rødvin og kartoffel samt dagens salat.
Kold: Whoppers
Fredag: Pommes og diverse