E-mailsignatur

Det er vigtigt, at mails, der sendes fra kommunen, er ensrettede i deres udseende, og at de indeholder en signatur med informationer om afsenderen og kommunen. Vi benytter derfor en standardsignatur ved alle mails, der sendes ud.

Indhold

  Retningslinjer for e-mailsignatur

  E-mails fra kommunen skal være ensrettede og indeholde en signatur med relevante informationer om afsenderen og kommunen. Derfor benyttes en standardsignatur ved alle mails, der sendes.

  Standardskrifttypen i mails er Verdana 10 pkt., og der skrives med enkelt linjeafstand. Skriftfarven er sort. Kommunes logo skal altid fremgå af e-mailsignaturen, mens buen ikke skal anvendes i signaturen. Der må ikke være baggrundsfarve i mails. 

  Følgende oplysninger skal benyttes i autosignaturen: 

  Venlig hilsen, navn, stillingsbetegnelse, afdeling og direkte telefonnummer. Herunder skal der stå Aabenraa Kommune, kommunes adresse, kommunens hjemmesideadresse samt kommunens logo. Oplysninger om forvaltning, andet eller alternativt telefonnummer, EAN-nummer og mailadresse kan
  indsættes efter behov.

  Kommunens hovedtelefonnummer er udeladt, idet det er hensigten, at der ringes mest muligt til de direkte numre. I enkelte afdelinger med særlige aftaler omkring telefoni, kan det direkte telefonnummer ændres til kommunens hovednummer eller et andet fællestelefonnummer.

  Se eksempel på e-mailsignatur herunder: