Links til tjenester for kunstig intelligens

Find links til tjenester der udbyder platforme med kunstig intelligens

 • Læs op

Indhold

  Links til tjenester for kunstig intelligens

  Der findes mange forskellige tjenester, der tilbyder kunstig intelligens. Herunder finde du links til de mest brugte.

  Har du selv gode erfaringer med en kunstig intelligenstjeneste, der ikke er på listen, så er du velkommen til at skrive til kommunikation@aabenraa.dk

  ChatGPT er udviklet af OpenAI. 

  Den kunstige intelligens findes både i en gratisversion og i en betalingsversion. Du kan med fordel anvende gratisversionen. 

  Når du bruger ChatGPT, skal du være opmærksom på, at gratisversionen kun har adgang til informationer til og med år 2021. Informationer, nyheder og begivenheder der er fundet sted derefter, medtages altså ikke i de svar, ChatGPT kommer med. 

  Find tjenesten via linket her: ChatGPT

  Perplexity AI er en kunstig intelligens, der er udviklet med større gennemsigtighed for øje. Det betyder blandt andet, at man som bruger har mulighed for at se, hvilke kilder der bruges, når den kunstige intelligens giver et svar.

  Find tjenesten via linker her: Perplexity.ai

  Googles kunstige intelligens hedder Gemini, og kan prøves via linket her: Prøv Gemini

  Tjenesten var tidligere kendt under navnet Bard.

  Adobe har lavet en kunstig intelligens, der kan generere billeder og grafik. Prøv den på firefly.adobe.com. Men vær opmærksom på, at bruge indholdet i overensstemmelse med brugervilkårene.

  Microsoft har udviklet deres egen kunstige intelligens. Den hedder Copilot, og kan prøves via linket her: Klik her for at komme til siden.