Kommunikationsteamet

Gør som Kasper – meld dig til rådighedsbanken

Der er stadig plads til dig i Aabenraa Kommunes rådighedsbank for medarbejdere. Social- og Sundhedsforvaltningen løber stærkt i Corona-tiden, og de kommer til at få brug for hjælp.

Indhold

  Kasper Nørrelykke Nielsen er til daglig fysioterapeut hos Træning og Forebyggelse i Aabenraa Kommune, men i Corona-tiden har han været hjemsendt fra sit vanlige job.

  Siden rådighedsbanken blev oprettet har Kasper Nørrelykke Nielsen stået på listen over potentielle hjælpere til Social- og Sundhedsforvaltningen. Allerede tidligt i hjemsendelsen blev han kaldt ind til undervisning i Hjemmeplejen, hvor han i den kommende tid står til rådighed.

  - Jeg havde først en introdag i undervisning af basal hjemmepleje, og herefter havde jeg to følgedage, hvor jeg var med en fast medarbejder på besøg hos borgerne, siger Kasper Nørrelykke Nielsen og fortsætter:

  - Efter påske har jeg så haft to dage, hvor jeg har været afsted alene. Det er gået helt fint, og der er altid et fællesmøde, inden vagten starter, så jeg kan få stillet mine spørgsmål der. Samtidig er der også altid en vagt, jeg kan få fat på over telefonen, hvis jeg møder udfordringer.

  Efter dagtilbud- og skoleområdets genåbning 15. april er der igen blevet brug for medarbejdere i Aabenraa Kommunes rådighedsbank, da alle ansatte fra Børn- og Skoleforvaltningen igen er tilbage i deres vante job.

  Hvis du gerne vil give en hjælpende hånd, skal du gøre følgende:

  - Kontakt din egen leder og aftal, at du kan indgå i Aabenraa Kommunes rådighedsbank

  - Giv din leder følgende information, som din leder skal bruge til at melde dig ind i rådighedsbanken:

  - Navn

  - Din uddannelse

  - Den overenskomst, du er ansat på

  - Har du autorisation+

  - Hvor mange timer du er ansat på

  - Hvilke vagter du vil kunne tage

  Derefter er det din leder, der melder dig ind i rådighedsbanken.

  Aabenraa Kommune har 1. april indgået en lokalaftale med de faglige organisationer om arbejde uden for eget overenskomstområde i denne tid med COVID-19. Den aftale, samt Fællesaftalen, kan du læse her.