Kommunikationsteamet

Lys i tavlerne: Seks nye pyloner blev indviet

Aabenraa Kommune har fået seks elektroniske infotavler, som fredag blev indviet af borgmester Thomas Andresen og Philip Tietje, der er formand for Aabenraa Kommunes Vækstudvalg for Land og By.

Indhold

  Nu bliver det endnu nemmere for borgere og turister at finde information om arrangementer og begivenheder i Aabenraa kommune. 

  Fredag kom der nemlig lys i seks elektroniske infotavler, som også hedder pyloner. De seks pyloner står forskellige steder i kommunen, og de vil i fremtiden bringe budskaber og informationer ud til de flere tusinde forbipasserende, der hver dag kører forbi.

  Der er to tavler i Aabenraa og Rødekro, mens der både i Kruså og Tinglev står en enkelt tavle.

  Og det var tavlen i Tinglev, der blev den allerførste, der blev tændt. Fredag var borgmester Thomas Andresen og udvalgsformand Philip Tietje nemlig med til at indvie den nye tavle, som fremover skal lyse med informationer i det meste af døgnet.

  Jeg håber, at pylonerne med forskellige arrangementer og events kan vise, at det ikke blot er tomme ord, når vi siger, at Aabenraa kommune skal være et godt sted at bo, besøge, arbejde og drive virksomhed i. Kommunen er rent faktisk et sted, hvor der sker noget for både borgere og turister. Der er rig mulighed for, at forskellige aktører kan bruge tavlerne til at vise, hvad vi kan i Aabenraa kommune, fortæller Philip Tietje.

  Ovenfor kan man se billederne fra fredagens indvielse af pylonen i Tinglev. 

  Læs mere om pylonerne, og om hvordan du får dit budskab op på www.aabenraa.dk/info