Sociale medier

Bidrag til kommunens sociale profiler, eller få hjælp til oprettelse af nye Facebook-sider.

Oprettelse af Facebook-side

Facebook kan være en god og effektiv kommunikationskanal. Men også ressourcekrævende. Tag kontakt til Kommunikation inden du opretter en Facebook-side til din arbejdsplads. Nedenfor finder du relevante dokumenter, du kan læse for at komme godt fra start med en ny Facebook-side. Alle nye Facebook-sider skal oprettes af Kommunikation.

Læs mere her

Bidrag til kommunens Facebook-side

Vi har brug for input fra jer! Oplever I hyggelige, søde, spændende eller skøre ting i hverdagen, som kunne være sjove at dele med borgerne i kommunen, så send en mail til kommunikation@aabenraa.dk. Planlægger I aktiviteter i institutionen eller afdelingen, så inviter vores Facebook-redaktør og/eller journalist med til arrangementet.

Læs mere her

Kommunen på LinkedIn

LinkedIn er et fagligt netværk, hvor vi som kommune deler indhold, der profilerer Aabenraa Kommune som organisation og som arbejdsplads målrettet professionelle/fagpersoner eller jobsøgende. Er du på LinkedIn, bliver vi glade, hvis du har lyst til at hjælpe med at sprede kommunens opslag ved at like, kommentere eller dele.

Læs mere her

Instagram - et billeddelingsmedie

Aabenraa Kommune bruger Instagram som led i profileringen af kommunen som værende et godt sted at bo. Vi profilerer kommunen ved at vise æstetisk smukke billeder af omgivelserne – vand, strand og land.

Læs mere her

Annoncering

Annoncering på de sociale medier er effektivt og billigt i forhold til annoncering i de traditionelle medier såsom aviserne, tv og radio. Kontakt Kommunikation, hvis du vil vide mere.

Læs mere her

Tips til videoer

Kom godt fra start, når du skal lave en video til de sociale medier.

Læs mere her

Procedure ved nævnelse af medarbejdere

Desværre oplever vi indimellem, at medarbejdere uønsket omtales ved navn på de sociale medier. Her følger nogle generelle retningslinjer til, hvordan vi anbefaler at håndtere en sådan situation.

Læs mere her

Vejledning til Facebook-administratorer

Aabenraa Kommune har udarbejdet en vejledning, som beskriver rammerne for de medarbejdere, der ønsker at administrere kommunale Facebook-sider.

Læs mere her