Min Løn og Min Tid

Her på siden finder du information vedr. appen Min Løn og Min Tid

Indhold

  Min Løn 

  Du finder Min Løn appen i App Store (Iphone) eller Google Play (Android).  For at få adgang til Min Løn kræver det en Mobilkode. Du opretter din personlige kode på medarbejdernet.dk

  Du logger på medarbejdernet.dk med dit MitID og vælge fanen "Mine Indstillinger". Her kan du nederst på siden vælge en mobil adgangskode til Min Løn appen.  

  Min Løn er din mobile udgave (app) af medarbejdernet.dk. Du har samme muligheder begge steder. 
  Du finder forskellige ikoner, hvor du bl.a. kan indberette kørsel. 
  Under "Mine valg" kan du foretage valg i forbindelse med bl.a. ferie, forhøje dit skatteprocent, og evt. vælge anden FritValgs ordning. Er du ikke på en tjenestetidsafdeling (vagtplan), kan du se alle dine saldi og har adgang til din kalender, hvor det er muligt at indberette fravær. For dig der er i vagtplan vil du kunne se dine saldi og kalender i Min Tid appen. 

  Min Tid 

  Du finder Min Tid appen i App Store (Iphone) eller Google Play (Android). Du kan dog ikke finde MinTid App på GooglePlay, hvis du har en Android mobil med 

  Verison 13
  Verison 12 og har foretaget systemopdatering i år. 

  Du kan logge på medarbejdernet.dk og vælge Min Tid

  Min tid appen fungerer som et opslagsværk i forhold til dine arbejdstider og visning af diverse saldi. Du kan her se dine aktuelle arbejdstider og fremtidige.