Afslutning af uddannelsesforløbet

Afslutning af dit uddannelsesforløb markeres med en translokation på IBC.
Aabenraa Kommune er vært ved en reception.

Indhold

  Reception på rådhuset

  Aabenraa Kommune er vært ved en reception for eleverne og deres nærmeste familie den sidste fredag i august kl. 14 til 15. Aabenraa Kommunes uddannelsesansvarlige er vært for arrangementet, og dine ledere, praktikvejledere og øvrige kolleger fra både første og andet læreår inviteres også til at deltage.

  Hvis du er udlært på et andet tidspunkt end 31. august, træffes der en individuel beslutning om, hvordan du bliver fejret.
  Hvis din uddannelse bliver afsluttet tæt på det tidspunkt, hvor de øvrige elever bliver udlært, inviteres du naturligvis til receptionen.

  Praktikerklæring

  Ved afslutningen af din praktikuddannelse udsteder den uddannelsesansvarlige en praktikerklæring til dig og skolen. Praktikerklæringen er dokumentation for, at du har gennemført og opnået målene for uddannelsen i overensstemmelse med kontorbekendtgørelsens krav. Du får udleveret din praktikerklæring ved receptionen.

  Uddannelsesbevis

  På baggrund af skolebevis og praktikerklæring udsteder IBC et uddannelsesbevis. Beviset dokumenterer, at du har bestået fagprøven og opnået faglig kompetence inden for kontorspecialet Offentlig administration. Dit uddannelsesbevis får du udleveret ved receptionen.

  Annette Havmand
  Personalekontoret

  Annette Havmand

  Ledelseskonsulent

  Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa

  Telefon: 73767162

  Mobil: 51512338

  E-mail: ahav@aabenraa.dk