Annoncepakker i forbindelse med jobannoncering

Når du slår et job op via rekrutterings systemet, følger der en standard annoncepakke med uden omkostninger.
Ønsker du at annoncere andre steder, er der også mulighed for det.

Indhold

  Standard annoncepakke

  Når du har oprettet jobannoncen i rekrutteringssystemet og har trykket på send mail, får Rekrutteringsteamet en mail om, at stillingen er klar til publicering. Vi sørger herefter for, at jobbet annonceres på:

  • aabenraa.dk/job
  • jobnet.dk
  • ofir.dk

  Herudover kommer der en fælles jobannonce for Aabenraa Kommune i Aabenraa Ugeavis og Der Nordschleswiger, hvor vi bringer flest mulige jobs. 

  Du vil også ofte kunne finde dit jobopslag på Jobindex og andre jobportaler, som ”henter” opslagene fra for eksempel Jobnet og opslår dem på deres egen jobportal.  

  Der er ingen udgift på standard annoncepakken.

  Ofir

  Det er muligt at tilkøbe andre medier hos Ofir.dk direkte via rekrutteringssystemet, f.eks. en kampagne via LinkedIn og Facebook. Se hvad pakkerne indeholder.

  Du kan tilvælge pakkerne direkte i rekrutteringssystemet.

  Øvrig annoncering udover standardpakken

  Der findes en række muligheder for at annoncere i dagblade, fagblade og andre online-portaler. For fagspecifik annoncering kan du eksempelvis se mere på DG Media.

  Al annoncering udover standardpakken betales direkte af annoncebestiller. 

  Du er velkommen til at kontakte Personaleafdelingen, hvis du har spørgsmål til annoncering. Du kan også kontakte det valgte medie direkte. Dette kan være en fordel, hvis du er tæt på deadline eller vil høre mere om dine annonceringsmuligheder. 

  Priser

  Vælger I at annoncere på et af disse medier (udover standardpakken), afholder I selv udgiften. Faktura sendes typisk via EAN direkte fra det valgte medie. 

  Har du spørgsmål, så kontakt rekrutteringsteamet

  E-mail: rekrutteringsteamet@aabenraa.dk

  Telefon: 7376 6334