Det tværgående Acadre-forum

Acadre-forummet drives af Acadre-teamet. Forummet inkluderer derudover de Acadre-ansvarlige og Acadre-underviserne samt repræsentanter fra Byråds- og Direktionssekretariatet. Forummet refererer til Den Digitale Styregruppe.

 • Læs op

Indhold

  I et forsøg på at optimere tværgående mødeaktiviteter i Acadre-sammenhæng, besluttede man på DDS-mødet d. 22. februar 2021 at slå Acadre-strategiforummet og Undervisernetværket sammen til ét samlet forum, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet. Første møde i det nye forum blev afholdt d. 23. marts 2021.

  Hvor Acadre-strategiforummet tidligere havde sin selvstændige berettigelse med Acadre-strategien 2019-2020, er dette ikke længere tilfældet i 2021, hvor DDS har besluttet at drosle ned på strategiarbejdet og blot prioritere to fælles indsatser, hvoraf mødeaktiviteter i det nye forum er én af dem. Den anden og sidste indsats i 2021 omhandler udrulning af webklienten og er forankret i Acadre-forummet.

  Nedenfor finder du en beskrivelse rammer og spilleregler for forummet, fælles indsatser samt referater fra foregående møder. Alle referater før marts 2021 stammer fra det tidligere Acadre-strategiforum.    

  RAMMER OG SPILLEREGLER

  Godkendt på forummøde d. 21. november 2022.

  Læs mere her

  Johannes Emil Hannibal
  IT-Digitalisering

  Johannes Emil Hannibal

  Digitaliseringskonsulent

  Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa

  Telefon: 23379156

  Mobil: 23379156

  E-mail: joheh@aabenraa.dk